GEDİZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ BOZCAYÜCE, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ
Gediz’e atanan yeni İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Bozcayüce, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Gediz’e atanan yeni İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Bozcayüce, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı  ziyaret etti.

Yeni emniyet müdürünü makamında ağırlayan Başkan Akçadurak ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "İlçemize hoş geldiniz. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşamlarını sürdürmesinde önemli sorumluluğu olan polis teşkilatımızın, her zaman yanında ve destekçisi olduk. Emniyet mensuplarımıza her zaman şükran borçluyuz. Emniyet teşkilatımız ile bizler halkımızın rahatı ve huzuru için çalışıyoruz. Bu konuda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Yeni görevinizde başarılar dilerim ” dedi.

Yeni görevine başlayan İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Bozcayüce de, “ilçenin huzur ve güvenliği için aralıksız çalışacaklarını" ifade etti.