GEDİZ İLÇE GENELİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Gediz Belediyesi korona virüs (COVİD-19) tehdidine karşı dezenfekte çalışmalarını ilçe genelinde her noktada önlemleri artırarak büyük titizlikle sürdürmeye devam ediyor.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Gediz’in her noktasında devam eden çalışmaların halkı ilgilendiren tüm alanlarda titizlikle, aralıksız sürdüğünü, korona virüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında Belediyemiz ekipleri, ilçe genelinde bulunan tüm ortak kullanım alanlarında oluşabilecek bakteri ve virüs tehditlerini en aza indirmek amacıyla 7/24 çalışıyor. İlçe genelinde devam eden çalışmalar kapsamında ilçede bulunan tüm İş yerleri, banka şube ve ATM’leri ,Kamu kurum ve kuruluşları, sanayi sitesi, işlek caddeler, mahalleler, hastaneler, şehir terminali, taksi durakları, otobüs durakları, parklar ve yaşam alanları başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanları düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

Ayrıca sokağa çıkma sınırlaması getirilen 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından karşılanmaya devam ediyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızdan tek isteğimiz mümkün olduğunca evlerinden çıkmamaları, kişisel hijyene dikkat edilmesi, kalabalık ortamlarda bulunmamalarını  ve temastan kaçınmalarını özellikle istiyoruz.” açıklamasında bulundu

#Hayat Eve Sığar#

#Panik Yok #

#TedbirVar #