BAŞKAN AKÇADURAK, YAPIMLARINA BAŞLANAN SPOR KOMPLEKSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Demirtaş ve Sait Aydemir ilçemizde yapımına başlanan semt sahaları, sentetik çim saha ve kapalı halı saha inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Bir yandan Koronavirüs (COVİD-19) tehdidine karşı dezenfekte çalışmalarını ilçe genelinde her noktada önlemleri artırarak büyük titizlikle sürdürmeye devam ederken diğer yandan da belediyemiz yatırımlarına aralıksız devam ediyoruz.

İlçemizde devam eden yatırımlar kapsamında; çalışmaları hızla devam eden 50x30M Kapalı Halı Saha ve Ergenekon Mahallesi 1017 ada 1 parselde bulunan 70x104 m ebatlarında ki futbol sahasının sentetik çim kaplama çalışmalarını yerinde inceledik. Yapılacak olan tesislerle; genci yaşlısı herkese spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve sağlıklı bir toplum oluşturmak amacı ile önemli bir projemizi daha hayata geçirmiş olacağız. Gençlerimizi, çocuklarımızı ve aileleri bir araya getirecek olan semt sahaları onlara güvenli ve eğlenceli bir ortam sunacaktır.” açıklamasında bulundu.