BAŞKAN AKÇADURAK, ILICA TERMAL TATİL KÖYÜ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Termal Tatil Köyü birinci etap inşaatı çalışmalarında incelemelerde bulundu.

İncelemelerde bulunan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Osman Yılmaz, Mehmet Demirtaş, Gediz Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Mimar Sabri Perşan ve Fen İşleri Müdürü Rıza Acar eşlik etti.

Firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Akçadurak; “Termal Tatil Köyü 1.Etap projesi kapsamında erkek ve kadın hamamları, aquapark, camii, restaurant ve ticaret alanı inşaatları bulunmaktadır. Müteahhidin taahhütü altındaki işlerden ilk olarak Aquapark ve kadınlar hamamı inşaatları devam etmektedir. İlçemize ekonomik olarak büyük katkılar sağlayacak olan Gediz Termal Tatil Köyü’nün birinci etap çalışması belirlenen süreler içerisinde tamamlanarak ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa