BELEDİYE PERSONELİ İFTAR’DA BULUŞTU
Gediz Belediyesi personeli, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Park Orman Kafe’de düzenlenen yemeğe, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Belediye Başkan Yard. Şule Bilgili, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personeli katıldı.

İftar sonrası konuma yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Davetimize icabet ederek iftar yemeğimize katılan personelimiz, eşleri ve çocuklarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim, 11 ayın sultanı Ramazan ayını sağlık, sıhhat, huzur ve barış içinde tamamlamayı nasip etsin. Bu aylar çok önemli. En güzel şekilde geçirmeye çalışalım. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın ülkemiz, halkımız ve sizler için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.