GEDİZDE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Gediz’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı kapsamında şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Gediz Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve Şehit aileleri ile gaziler katıldı.

Kaymakam Alkan ve Başkan Akçadurak, düzenlenen iftar yemeğinin ardından masaları tek tek gezerek şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak açıklamasında; “Kutsal değerleri uğruna canlarını feda ederek bizlere bu vatanı emanet eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.