MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ, KAYAK SEVERLERİ BEKLİYOR
Ege Bölgesi’nin en önemli turizm merkezi olan Muratdağı Termal Kayak Merkezi, yeterli kar yağışı alan pistleriyle kayak sezonuna merhaba dedi.

Kayak Merkezi’ne bol miktarda kar yağmasıyla kayak severler için hazır hale getirdiklerini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Kolay, orta ve zor pist seçenekleri, teleski, uygun fiyatlara kiralanabilen kayak ve kızak takımları, belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren kafe, restoran ve konaklama imkânlarıyla kayak ve doğa tutkunlarına ekonomik kış tatili imkânı sunmaktadır.

Kayak severlere kesintisiz kayak imkânı sunan kayak merkezimizde, 753 metre uzunluğunda 700 kişi kapasiteli teleski (T-BAR) bu yıl ilk defa hizmet verecektir. Her geçen yıl ilginin arttığı kayak merkezimiz, yeni sezonda da karın keyfini çıkarmak isteyen kayak severleri hafta sonundan itibaren merkezimize bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa